Skip to content
Varmt välkommen

Hej, Marko heter jag

och är en glad Karlstadbo på 33 år som älskar att lösa problem, vara kreativ, skapa resultat och växa med trevliga och spännande människor. Jättekul att just du har hittat hit till ImagineX AB som jag driver!

Karlstad

Bosatt

Karlstad
33 år

Ålder

33 år
WCAG 2.1

Certifierad

WCAG 2.1
Mörkchoklad

Beroende av

Mörkchoklad
Konst, teknik, musik

Passion

Konst, teknik, musik
Röd

Favoritfärg

Röd
Genuint intresse

Kundfokus, resultat och driv

På ImagineX finns det ett genuint intresse för entreprenörskap, teknik, människor och samhälle. Vi strävar alltid efter att skapa resultat som du kan vara stolt över och som dina kunder älskar.

Skapandet

Med konst och kreativitet i alla hörn och kanter

Oavsett projekt genomsyrar konst och kreativitet alla delar av ImagineX. Kreativ lekfullhet tillsammans med seriös målinriktad kundfokus och resultat skapar grunden för lyckade projekt.

ix-enbyra-x2
Hela paketet

En person, en hel byrå

Genom passion, driv och många års erfarenhet av att ha jobbat på reklambyrå och IT-bolag gör att jag idag har djup och bred kompetens inom webb, design, UX/UI, illustration, foto, video och kommunikation. En hel digitalbyrå i en person brukar jag säga.

Det gör att ImagineX har nöjet att erbjuda kunder tjänster av toppkvalité som en vass byrå gör fast till mycket mer konkurrenskraftiga priser och personligt bemötande då en person sköter hela processen.

Ständig nyfikenhet

Utbildning och bakgrund

Kandidatexamen inom Medie- och Kommunikationsvetenskap med inriktning Visuell Kommunikation och Design från Karlstads Universitet.

Fristående kurser på Karlstads Universitet inom skissteknik och konst. Samt Diplomerad Gymnasieekonom genom en speciell ekonomisk linje på gymnasiet med huvudfokus på företagande och marknadsföring.

ix-utbildning-kunskaper

UX/UI, John Lennon och DaVinci

Vad har UX/UI, John Lennon och DaVinci med ImagineX att göra kan man kanske undra? Läs om vad “ImagineX” betyder och vart inspirationen kommer ifrån.

Tillgänglighet och AI

Lansering av WCAGAI.se

Det är med glädje ImagineX tillsammans med nobox och ChatGPTutbildning.se lanserar WCAGAI.se där du får hjälp med dina frågor kring digital tillgänglighet, WCAG.

AI-verktyg

ImagineX grundar ChatGPTutbildning.se

ImagineX grundar

ChatGPTutbildning.se

ImagineX har utformat en fullspäckad och pedagogisk utbildning där du lär dig jobba med ChatGPT på en professionell nivå, med inget krav på förkunskap.

Tack för förtroendet

Urval av kunder vi jobbat med

Tycka till

Vad säger kunder

Marko har under anställningstiden arbetat som konsult hos Soleil AB där han uppburit en yrkesroll som Art Director.

Arbetsuppgifterna har bestått av design av hemsidor åt kommunala bolag, statlig verksamhet och privat sektor. Han har även skött UX/UI, varit ansvarig för tillgänglighet samt haft workshops med kunder och presenterat anbud i förhandlingar. Han har främst arbetat i Sitevision och han har varit UX/UI och Art Director i ett projekt som vunnit Sitevisions Guldhanden 2019 för Bästa intranät.

Marko har under sin tid hos Soleil AB utfört sitt arbete på allra bästa sätt. Han har varit en mycket uppskattad medarbetare och fått idel beröm vid de avstämningar som gjorts.

Framtiden AB www.framtiden.se

Pär Lagerqvist

Framtiden AB
www.framtiden.se

Jag har arbetat tätt ihop med Marko på ImagineX under en tid nu för att ta fram en ny hemsida till Klara Trafikskola. Det märks att Marko har bred och djup kompetens inom allt från design och UX till webbutveckling. Marko som person är väldigt professionell och lugn.

Han är pålitlig, en bra rådgivare och väldigt kreativ. Sedan är han väldigt snabb på att både utföra och återkoppla. Det har varit ett sant nöje att arbeta med Marko! Jag är så oerhört glad och stolt över slutresultatet.

Klara Trafikskola AB www.klaratrafikskola.se

Sara Tanosson

Klara Trafikskola AB
www.klaratrafikskola.se

När jag grundade mitt företag DutchCom AB letade jag efter en person/företag som skulle kunna tolka mitt idé att ‘bringa det bästa som Sverige har att erbjuda till Nederländerna’ i en grafisk företagsprofil och hemsida. Jag pratade lite med Marko, skickade min första version av affärsplan till honom och några dagar senare kom han med tre olika och kreativa logotypförslag. Två av dem blev kombinerade och det resulterade i en stark logotyp, grafiskt profil och hemsida som jag är jättestolt över!

Vad jag tyckte mest om i samarbetet med Marko är att han är väldigt professionell och att han har kunskap inom många områden. Han lyssnade alltid till mitt feedback och tolkade det direkt till nya versioner eller idéer.

Samtidigt var han också kritiskt och informerade mig när han trodde att jag hade önskat något som inte var optimal lösning för det resultatet jag ville få fram, jag fick nya bättre idéer. Han gör vad han lovar, han är alltid tillgänglig för att svara dina frågor, alltså har Marko varit ett jättestort stöd i min resa att starta eget!

DutchCom AB www.dutchcom.se

Corien Lemburg

DutchCom AB
www.dutchcom.se

Vi har arbetat med Marko under flera projekt nu och har aldrig varit någonting annat än jättenöjda! Allting sköts på ett väldigt professionellt sätt och kommunikationen har fungerat brilljant vilket jag tror är extremt viktigt för att ett projekt ska bli framgångsrikt.

En annan stor fördel med att jobba med Marko är att han är oerhört mångsidig och kan kombinera sin skicklighet som konstnär med kunskaper inom PR och marknadsföring vilket jag tror är en oerhört värdefull egenskap. Kort sagt skulle jag inte tveka en sekund att rekommendera Marko!

Northlight Facebook @Northlight

Victor Bergh

Att samarbeta med Marko var otroligt enkelt. Han är lyhörd för mig som kund, men kommer samtidigt med kloka förslag och inspel. Han är mycket snabb och effektiv och kommunicerar rakt och tydligt. Varmaste rekommendationer!

Evolveria AB www.evolveria.se

Magnus Österholm

Evolveria AB
www.evolveria.se

Jag kan bara rekommenderar alla att arbeta med Marko! Kontaktade honom för att jag behövde en hemsida till mitt Kniven PR och från första början har hans bemötande och service varit toppklass! Han designade och utformade sidan från grunden och anpassade den snabbt efter mina önskemål. Kom dessutom med och flera förslag på förbättringar längs vägen. Elva stjärnor av tio!

Kniven PR AB www.knivenpr.se

Ísak Ásgeirsson

Kniven PR AB
www.knivenpr.se

Efter ett jättebra första möte och en imponerande mockup av vår sida så bestämde vi oss för att anlita Marko, och vi har inte ångrat oss det minsta. Samarbetet har varit transparent, vänligt och professionellt, med gott om utrymme att vara flexibel utan att arbetet flyger iväg och blir otydligt. Han kommer med bra insikter och förslag som verkligen förhöjer en sidas image och kan verkligen sin sak.

Kan helhjärtat rekommendera ImagineX till vem som helst som vill ha en riktigt bra designad sida och ett mycket väl fungerande samarbete!

Beebyte AB www.beebyte.se

Clara Alsterlind

Beebyte AB
www.beebyte.se

Jag anlitade Marko att designa och utveckla en webbplats och att ta fram en grafisk profil, inklusive logotyp, till min översättningsverksamhet. Min verksamhet är mitt levebröd och jag anförtrodde honom uppdraget baserat på den bottenlösa kreativitet jag såg i hans portfolio. Sajten skulle se påkostad ut, vara unik, ha en ”helhet” som gick igenom i logotyp och design, och utstråla professionalism – och resultatet var över all förväntan.

Jag fick vad jag inte visste att jag behövde. Marko är mycket professionell i sitt bemötande och tillmötesgående vad gäller önskemål – han är också tydlig med vilka önskemål som passar sig och inte i förhållande till hur kunden upplever t.ex. en funktion eller ett grafiskt element på en webbplats.

Jag skulle inte för en sekund vilja anlita någon annan så här i efterhand. Jag är mycket nöjd med vad han levererade och kan varmt rekommendera honom.

Danska Till Svenska AB www.dansktilsvensk.dk

Patrick Högkvist

Danska Till Svenska AB
www.dansktilsvensk.dk

En mycket talangfull kille. Marko uppmärksammar de minsta detaljer och han kunde kommunicera utmärkt om mina kliniktjänster genom hemsidan och reklamfilmen. Resultatet efter reklamfilmen och annonsering var att väldigt många nya patienter ringde och boka tider och även många nya patienter från andra kommuner än Karlstad bokade tider, väldigt lyckat.

Marko var superkunnig och proffsig, gav mig många bra tips och rekommendationer för att kunna producera resultat av hög kvalité. Jag jobbar intensivt på min klinik med mina patienter och har därmed begränsad tid över till annat, där hjälpte Marko leda projektet och hjälpte mig med allt från A till Ö och kom alltid med unika lösningar, förslag och nyttiga idéer. Går det så ger jag mer än 5 av 5 stjärnor till Marko och lämnar mina bästa rekommendationer.

Tandläkare Samir Mikhael AB www.samirmikhael.se

Samir Mikhael

Tandläkare Samir Mikhael AB
www.samirmikhael.se
Media

Intervjuer

Intervju med NWT om ung företagsamhet i Värmland

Intervju med Svensk Näringsliv om företagsamhet

Om
Nå nya höjder

Är du redo att lyfta din verksamhet?


Nå mig alla dagar på
070-44 66 827 eller marko@imaginex.se

Nå mig alla dagar på
070-44 66 827 eller marko@imaginex.se