Skip to content

Riktigt härlig Midsommar

När det är Midsommar då vet man att första halvlek är avklarad, och man får passa på att njuta och koppla av.

2023 har börjat intensivt och spännande, utmanande och händelserikt, men framförallt roligt och utvecklande! Med lansering av ChatGPTutbildning.se i början av året påbörjade ImagineX en utbildning inom det fantastiska verktyget ChatGPT. Vi har haft nöjet att utbilda och inspirera en mängd aktörer inom både privat- och offentlig sektor hur de kan använda ChatGPT på professionell nivå i sin verksamhet, på ytterst praktsikt vis.

ChatGPTutbildning.se är ett naturligt steg för ImagineX som har rötter inom teknik, användarfokus, design och kompetens att skapa och presentera tekniska lösningar och koncept på ett lättförståeligt och pedagogiskt vis. Det har varit otroligt givande och något vi har gjort med lustfyllt glädje, nyfikenhet och passion för människor och teknik.

Mer spännande nyheter och saker är på gång och vi ser fram emot redan nu andra halvlek som kommer, och vi hoppas du vill fortsätta följa med och utvecklas tillsammans med oss.

Det var det och det här är nu, jordgubbar, sol, trevligt sällskap och bara riktigt go avkoppling, det önskar jag alla fantastiska kunder. Passa på att ta tillvara på nära och kära och samla ny energi. En riktigt trevlig och härlig Midsommar hoppas jag väntar dig!☀️🍓🐸