Skip to content

WCAGAI.se tillgänglighet och AI

WCAGAI.se, din alldeles egna tillgänglighetsexpert när du behöver den, tillgängligt AI-verktyg fritt att använda.

Det är med glädje ImagineX tillsammans med nobox och ChatGPTutbildning.se lanserar WCAGAI.se, webbplatsen och tjänsten där du får hjälp med dina frågor kring digital tillgänglighet, WCAG (Web Content Accessibility Guidelines). WCAGAI.se integrerar den artificiella intelligens GPT-motorn från OpenAI (samma motor som driver ChatGPT) för hjälpa dig få svar på dina frågor kring tillgänglighet från pålitliga källor enligt WCAG standard.

På WCAGAI.se får du hjälp med både generella och detaljerade frågor kring tillgänglighet samtidigt som du kan ställa följdfrågor, du chattar med din alldeles egna tillgänglighetsexpert helt enkelt, och bäst av allt, den står redo dygnet runt för att besvara på dina brinnande frågor och funderingar kring tillgänglighet.

Vi har skapat WCAGAI.se med omtanke och ser fram emot att hjälpa företag och offentlig sektor möta de tillgänglighetskrav som finns idag och de som kommer i framtiden. Vi hoppas att många kommer använda tjänsten med glädje och få stor nytta av den.

WCAGAI.se är just nu i beta stadie, vi tar gärna emot feedback som du har kring tjänsten eller webbplatsen, vi vill utveckla den så att vi möter just dina behov så att du får så stor nytta av WCAGAI.se som möjligt.

Gå in och prova på WCAGAI.se